brun1.png       brun2.png

På vej ind på Brun stue finder du vores store verdenskort, som er dejligt at fordybe sig i. Eller måske er det tid til at bygge en indhegning af magneter, så dyrene ikke løber ud.

Måske har Lisbeth hentet guitaren og er ved at synge eller lege sjove mimesange. Eller måske er det trommerne der bliver danset og sunget til.

 

Det kan det også være, at en voksen læser op af en spændende bog, hjælper med pudslespil eller måske finder vi  bamserne frem og giver dem fint tøj på.

 

I Legorummet kan man være pilot i et rumskib eller en flyvemaskine og flyve til verdens ende. Man kan bygge huse, seje biler eller et stort slot og bliver man ikke helt færdig kan man bare gemme det på hylden på stuen.

 

Inderst inde på Brun har vi børnehavens soverum, her læser Katrine måske en god historie eller synger en god sang inden det er puttetid. Når det ikke er sovetid kan de modige prøve en tur på klatrevæggen eller tage en tur i hængekøjen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I udestuen på brun kan man, når sulten melder sig, nyde sin madpakke. Om vinteren tænder vi op i brændeovnen, så der er varmt og hyggeligt.